Haslum ubeseiret hjemme – Haslum

Haslum ubeseiret hjemme

Første halvdel av Postenligaen var ferdig og Haslum HK startet andre halvdel hjemme mot Stord. Haslum HK har aldri tapt en Postenligakamp mot Stord, og gjorde det heller ikke nå. Vertene vant komfortabelt 34-24.

FyllingenBergen tar med seg to poeng fra Drammen (28-31) i tolvte serirerunde og Haslum HK kan dermed ta juleferie som serielder.

Haslum HK vant begge omgangene 17-12, og med 34-24 seieren er Haslum fortsatt ubeseiret på egen parkett i år.

Hjemmelaget varierer i spill, men Haslum viser når de vil at de er et av norges beste lag. I de perioder de er skjerpet bakover og setter opp tempoet litt i angrep er det ingen andre lag som henger med. Haslum viste i andre omgang et bra forsvarsspill. Årsaken til at ikke andre omgang ble vunnet mer enn første omgang er noen fler tekniske feil enn vanlig.

Erlend Mamelund er, nesten som vanlig, banens beste spiller. Med 4 spillermål og 6 mål fra syvmetersmerket ble han også kampens toppscorer. Også positivt at Marius Braskerud lager 6 fine mål i sin andre kamp etter skade avbrekk.

I andre omgang fikk vi også se hvorfor Robert Hedin tok med Kent Robin Tønensen på A-landslagets to kamper i Sverige. Når Kente i dagens andre omgang kom i fart, gikk opp på et steg og lot skuddarmen gjøre jobben var det utrolige skudd vi fikk oppleve.

Haslums mål: Erlend Mamelund (10), Marius Braskerud (6), Kent Robin Tønnesen (6), Martin Gravdal Haldorsen (4), Ander Røe (3), Einar Sand Koren (2), Trym Gunther Merg (2), Henrik Westaard (1),

Stords toppscorer og deres beste spiller: Rune Skjærvold (9)

Neste kamp: CUPFINALE i Oslo Spektrum 30 desember kl 19.10.

Les her dersom du ikke har ordnet billett (-er)

(står 34-25 på nettet, men det står 34-24 på kamprapporten)