Størst på nett! – Haslum

Størst på nett!

Den siste undersøkelsen fra Norsk topphånd viser at Haslum HK nå er størst på nett blant herrenes Postenliga. Det vil si at vår hjemmeside, som du nå er inne på, har flest besøkende av alle de 12 eliteserielagene.

I november hadde vi over 25.000 sidevisninger på hjemmesiden. Dette i tillegg til de mange tusener som er inne på vår facebookside, viser at interressen for Haslum er stor. Både lokalt, men også nasjonalt og internasjonalt. Besøkende fra 19 land har vært inne på facebooksiden.

Økningen på hjemmesiden fra i fjor er på svimlende 258%.

«Grunnen til at Haslum nå er best på nett, er at de har blitt mye flinkere til å oppdatere siden sin med nyheter. I tillegg ser man at hjemkomsten av profilene Erlend og Einar skaper større interresse», sier Hein Barthold, markedsjef i Norsk Topphåndball, til Budstikka.

«Vårt mål er å stadig øke antall besøkende på våre arenaer. Enten det er i Nadderudhallen, på facebook eller på hjemmesiden vår», sier Tarjei Sundal i Haslum HK. «Håndball i Haslum skal engasjere og skape entusiasme. Vi har et lag og enkeltspillere som vil gjøre alt for at samarbeidspartnere, pubkilum og besøkende skal få valuta for tid og penger.»

Vi takker deg for at du akkurat nå leser dette. Kom gjerne med innspill til siden vår, slik at vi kan bli bedre. Og sist men ikke minst, bruk våre samarbeidspartnere. De er dyktige!