Superdebutanten «Kente» – Haslum

Superdebutanten «Kente»

Det norske herrelandslaget har en kort samling i Sverige nå, ca en mnd før VM. I dag var det kamp mot Danmark, som stilte med et stjernegalleri uten mangler.

Kente fikk sin debut på A-landslaget, og imponerte med 4 mål. Den tunge venstreslegga fungerer tydeligvis godt også internasjonalt, og viser at vi jobber godt her hjemme i Haslum og Nadderudhallen. "Jeg er veldig godt fornøyd" sier en glad Kente på telefon fra Sverige.

Også Erlend var med til Sverige, og delte spilletiden fremover med de unge gutta. I forsvar var han sjef i 60 minutter. Erlend scorte 3 mål. "Det var utrolig morsomt med Kente, han kommer inn og "hamrer" ballen i kassa 4 ganger. Han er god" sier Erlend stolt om sin klubbkamerat.

Norge tapte forøvrig 36-31. I morgen skal de møte taperen av Island/Sverige som pågår i dette øyeblikk.

Noen andre kilder viser at Kent Robin har 3 mål. Hvis man teller sammen antall mål på spillerne der, vil man se at man mangler ett mål. Dette er Kent Robin sitt 🙂