Poengtap for Drammen – Haslum

Poengtap for Drammen

Lørdag kveld var det toppkamp i Drammen mellom DHK og Elverum. Drammen har virket sterke hele sesongen og hadde ikke avgitt poeng før kveldens batalje. Dette satte Elverum en stopper for i dag. Bortelaget vant til slutt 26-22, i en ikke altfor velspilt kamp.

Kampen hadde stor betydning for Haslum, da DHK og Elverum lå på henholdsvis 1. og 3. plass før dagens kamp. Haslum HK innehar andreplassen.

Haslum-stjerna Erlend Mamelund hadde derfor tatt seg fri fra oppussingen av sin nye leilighet, for å bivåne dramaet i Drammenshallen.

Hva synes du om dagens kamp, Erlend?

Jeg synes kampen ikke var spesielt god. Det var mange tekniske feil fra begge lag, og tempoet ikke særlig stort. Elverum skal ha all ære av returløpene sine. Dette stoppet Drammen sitt sterkeste våpen, kontringer.

Var det noe spesielt som overrasket deg?

Drammen starter uten Espen Lie Hansen og Lars Olav Olaussen. Nå står i for seg Jonas Degnbol bra, men jeg tror at Lars Olav hadde servert flere kontringsballer. Drammen scoret jo bare 1 mål de første 10 minuttene av kampen, så en goalgetter som Espen burde kanskje ha startet.

Resultatet passer vel godt for Haslum, eller hva?

Ja, dette var bra for oss. Elverum er jo virkelig med i gullkampen nå, men det er deilig å være ajour med DHK på toppen av tabellen. Vi har Drammen igjen hjemme i Nadderudhallen, og der er vi gode. Elverum skal vi møte i Terningen Arena på nyåret. Der oppe har vi vært gode og vant senest med 10 mål i cupen. Dette ser lovende ut.

Dagens seier til Elverum forandrer ikke tabellplasseringen noe i toppen, men det er jevnere i toppen. Fra Elverum på 3.plass og ned til ØIF Arendal er det 6 poeng. Det ser ut som gullkampen nå står mellom de 3 lagene i toppen.

(Haslum)