Seier i generalprøven – Haslum

Seier i generalprøven

Dårlig generalprøve gir god premiære sies det. Vi skal ikke si at generalprøven var dårlig, når vi vinner med 4 mål i Posteligaen. Men vi er ikke fornøyd med spillet vi presterte i kveld. Vi gleder oss til treningene fremover, slik at vi kan trene for å bli bedre. Det er en konstant søken etter det perfekte som er drivkraften vår mot toppen.

Det startet jevnt i kveldens kamp i Nadderudhallen, men utover i kampen klarte hjemmelaget å skaffe seg en ledelse på noen mål. Det forspranget gav aldri Haslum fra seg, og lå gjennom hele kampen 2-6 mål foran gjestene fra Follo.

For hjemmelaget ble det en kamp som var preget av svake avslutninger og et ikke helt patent forsvar.Derfor er det godt at vi dro seieren i land.

På Haslum ble Erlend kåret til beste spiller. Et pluss også til Henrik Grøneng Nilsen og Martin Gravdal Haldorsen.

Haslum HK-Follo 34-30(21-16)

Haslum: Erlend(10), Martin(5), Einar(5), Anders R(3), Marius B.(3), Henrik G.N(3), Henrik W(2), Kent Robin(2), Sebastian(1)

Follo: Toppscorer Elvijs Borodovskis(9)