Angrepille virker ikke – Haslum

Angrepille virker ikke

Det er ikke meningen å støte noen ved å henvise til "angrepille", men en Postenligakamp mellom Haslum HK vs Follo HK i Nadderudhallen spilles ikke på nytt fordi du ikke var der. Får du ikke med kveldens Postenligakamp er det derfor for sent å angre i morgen.

Follo HK har en drøm om at de skal få en reprise på sesongåpningen ifjor. Da dro Follo HK fra Nadderudhallen med to poeng i baggen. De er klar over at det er en drøm, og at troen er litt mindre. Haslum HK fikk på sin side en vekker hjemme sist mot Runar, og er klar for at de skal gi alt seier. Bortekampen mot ØIF Arendal viste at gutta mener alvor. Follo må gjerne fortsette å drømme, men alle drømmer blir ikke innfridd. Seier mot Haslum HK skal være en av drømmene de fortsatt kan drømme om.

 

Her kan du lese hva Follo’s trener har å si: Jan-Ivar har ordet

Ser frem til å se deg i Nadderudhallen i kveld. INGEN ANGER

 

(Haslum 1. desember)