Haslum med nok en seier – Haslum

Haslum med nok en seier

En av årets vanskeligste bortekamper bli i går spilt i Nedeneshallen. Hjemmelaget ØIF Arendal hadde store forhåpninger om seier over våre gutter, men dengang ei.Resultatet ble 26-33.

Med 2 poeng og 7 plussmål i bagen, satte en glad gjeng fra Bærum seg på bussen hjemover i går kveld.

Kampen startet jevnt de første minuttene, men lagene fulgte hverandre ikke lengre enn til 2-2. Arendal fikk da en 2-minutters utvisning og Haslum-gutta snøret sammen sekken bakover og kontret inn mål etter mål. En svært god Trond Tjemsland i målet kan ta mye av æren for at halvveis i omgangen stod 4-10 på tavlen i hallen.

Leif Gautestad, Arendals trener, tok time-out, og hjemmelaget fikk litt mer fart på spillet de påfølgende 10 minuttene. På slutten av omgangen viste Haslum hvem som var det beste laget, og gikk til pause med 17-9 ledelse.

2.omgangen startet forykende for Arendal. De scoret hele 4 mål de første 2 minuttene av omgangen, og var bare 5 mål bak gjestene. Nærmere kom ikke ØIF Arendal, og Haslum ledet resten av 2.omg fra 5-8 mål.

Vi vil gjerne fremheve Trond, Einar og Erlend i denne kampen, men fremfor alt en veldig bra forsvarsjobb av alle gutta.

Toppscorer for Haslum HK. Erlend (14) (på 15 skudd)