Det blide sørland – Haslum

Det blide sørland

På onsdag er det bortekamp for Haslumgutta. Da er det ØIF Arendal som skal få besøk.

Dessverre er ikke ØIF Arendal like gjestmilde som det vi forbinder med det blide sørland. Stord ble sendt hjem med minus 19 mål og Vålerenga med 15 minus mål. Nå vil noen si at disse lagene ikke er årets sterkeste i Postenligaen, men:

ØIF Arendal tapte sin neste hjemmekamp med kun to mål. Og da var det Drammen som var gjester. I siste hjemmekamp var det FyllingenBergen som dro poengløse hjem fra sørlandet.

Det er tøft å møte ØIF Arendal i Nedeneshallen. Haslum er favoritter og vinner dersom de går inn med oppbretta draktermer og riktig innstilling. Da sitter forsvaret og kontringene kommer, samt flyten i angrep.

Ingen lett kamp, men slik skal det være.

På bildet ser vi Henrik Westgaard lage mål mot Runar. Henrik som er fra Kr.Sand og Bård Egil som er fra Lillesand ønsker å vise at Haslum HK er best i håndball, og at denne gangen er de ikke «hjemme» for å ta ferie på sørlandet.

(Haslum)