Bestill Årets Julegave – Haslum

Bestill Årets Julegave

ÅRETS JULEGAVE

Som kjent er Haslum HK i Cup finalen 2010. Denne skal spilles torsdag 30.12.10 kl. 1915 i Spektrum. Vi ønsker å gjøre dette til en spesiell kveld, og tar derfor sikte på å fylle Spektrum med 6-800 Haslum fan i røde T-shirt. Det forventes totalt 5-6000 tilskuere denne dagen.  Utover dette tilbyr vi også transport hjem til Bekkestua etter kampen, og selvsagt cup-fest på Onkel Blaa med levende musikk.

Billetten til Spektrum er en såkalt gjennomgangsbillett denne dagen, og dekker to junior finaler samt dame + herrefinale. Mer info på www. handball.no

1.       Billetterpakke.

Finalelagene har retten på de beste billettene, dvs. langsiden ved VIP tribunen. Haslum HK har en kvote på ca. 700 billetter der, og disse kan kun kjøpes gjennom oss.  Med i billettpakken følger en original Haslum HK-drakt m/ekstra Cup finale logo.  Total pris for billett og originaldrakt er kr. 395,-  (normalpris for bare drakt er kr 400,-) Det er dessverre ikke noe som heter barnebillett.

2.       Transport fra Spektrum

til Bekkestua umiddelbart etter seiersseremoni (ca. kl. 2115) kr. 50.

3.       Cup – fest

Det blir stor cup – fest på Onkel Blaa etter finalen.  Vi har leid hele stedet, og stiller med levende musikk (Rusty Gents) som også spilte på festen i 2004.  De kommer selvsagt med Haslum sang til gutta, og skaper topp liv.  Musikk for voksen og ung. 20 års aldersgrense. Fordelaktige priser.  Billett kr. 100.

Bli med oss og lag kvelden til en jubel kveld. Fyll ut bestillingsliste og returner den snarest til tsoereid@online.no

Klikk her for  Bestilling og informasjon Cupfinalen 2010