Seier med knapp margin – Haslum

Seier med knapp margin

På en dag med store svingninger i spillet sikret Haslum seg nye to poeng i jakten på gull. Men dette var også en tankevekker for gutta.

Runar lå i nederste del av tabellen med tre poeng før (og etter kampen), og Haslum på medaljeplass. Slik kampen utviklet seg ser man at det ikke trenger å være langt fra gull til støv.

Haslum gikk opp i 3-0 før det var gått to minutter. Så vokner Runar og lager de tre neste målene til 3-3. Haslum følger opp med tre nye mål og vips er det 6-3. Når tavla kort tid etterpå viser 10-5 er det en del som tenker at dette kan bli kalas.

Men slik gikk det ikke. Runar kommer opp i ryggen og går forbi Haslum før Haslum setter inn det ekstra giret og går opp i en fire målsledelse til pause (20-16). Gjennom hele omgangen gjør Haslum enkle feil fremover, og Runar er veldig dyktige til å straffe Haslum umiddelbart. I tillegg er Haslum forsvaret mer passivt en vanlig, og helt baksert får heller ikke Trond tak i skuddene.

I andre omgang leder Haslum stort sett med 2-4 mål, men på slutten fikk Erlend to minutter. Runar benyttet anledningen til å komme helt opp i ryggen på Haslum. Med et minutt igjen reduserer Runar til 38-37. Haslum har et par gode sjanser  i angrepet som ikke lykkes og Runar kan med få sekunder igjen storme i angrep. Det ender med et frikast fra 12 meter, og et skudd som går over målet.

Haslum slapp med skrekken. Det er fint at man kan få påminnelsen om at man alltid må være fokusert (ellers straffes man hardt) på en dag man allikavel tar 2 poeng.

Einar Sand Koren gjør en solid jobb bakover og lager i tillegg 8 mål. Han blir fortjent kåret til banens beste spiller.