Kent Robin på A-landslaget – Haslum

Kent Robin på A-landslaget

Når herrelandslaget drar på samling og treningsturnering i desember har Haslum med tre spillere. Robert Hedin har i tillegg til Erlend Mamelund og Einar Sand Koren tatt med Kent Robin Tønnesen.

I fjor var Kente toppscorer i Postenligaen før jul, men en skulderskade gjorde at han ikke fikk anledning til å fullføre mange av kampene. Han har frem til sesongstart trent godt, og dette har gitt positive resultater både for Haslum i Postenligaen og på juniorlandslaget. På trening i Haslumhallen er skuddene målt til 115 km/t.

Kente har tidligere fått prøve seg på rekrutt-landslaget, men dette er hans debut på A-landslaget. Som hardtskytende høyrebeck kjemper han mot andre unge menn som f.eks. Rambo og Eivind Tangen. Aldersmessig stiller Kente med sine 19 år seg midt mellom disse gutta. Norge har med andre ord mange unge og gode høyrebecker, men Kente lover at han som alltid skal gi alt.

Hva om vi får TV bilder med A-landslaget der vi kan se tre Haslumspillere på banen samtidig? Vi ønsker ham lykke til.

Du kan oppleve Kente i Haslumdrakt to ganger denne uka. Postenligakamp i Nadderudhallen mot Runar onsdag kl 19.00, og semifinale i junior-NM mot Falk klokken 19.00 på torsdag.