Mer jubel for Haslum HK? – Haslum

Mer jubel for Haslum HK?

Etter onsdagens semifinaleseier mot Elverum er vi nå klare for nye Postenligakamper. Allerede søndag klokken 18.00 kommer BSK/NIF (Oslo S) over fra andre siden av Tigerstaden.  Hjemmekampen ifjor endte uavgjort etter en høydramatisk avslutning.

I kampens siste sekunder erobrer BSK/NIF ballen og kontrer. En solid takling på høyresiden 2 sekunder før full tid resulterte til «hockey» tilstander nede i hjørnet. Når støvet la seg og spillerene var dratt til alle kanter fikk BSK/NIF tildelt straffekast der de utlignet.

På søndag prøver BSK/NIF å si at Haslum er favoritter og at de selv kan spille med senkede skuldre (og håpe at de kan «slå underifra»). De må gjerne prøve det. Haslumgutta har forstått at de er favoritter mot mange norske lag. Men de er klar over at alle kamper skal spilles og at man må kjempe for hver eneste seier.

Du kan derfor trygt komme til Nadderudhallen for å se et Haslumlag som kommer til å gi alt for at du skal få en topp håndball opplevelse. Vi garanterer ikke seier, men topp innsats.

I herrehåndball er rødt penere enn blått. La oss vise Norstrandstrikken hvem som er størst og sterkest, – også på tribunen.