Lev i nuet! – Haslum

Lev i nuet!

Etter en fantastisk kamp i går mot Elverum, hvor vi sikret oss cupfinale-billett, har jubelen stått i taket. Vi hadde en flott tur hjem, med god mat på Elgstua og god stemning på bussen. Alle sammen har brukt natten og dagen til å nyte seieren fra i går. Det har alle fortjent!

Nå er det derimot nye oppgaver å ta fatt på. Allerede førstkommende søndag er det Postenligakamp mot BSK/NIF i Nadderudhallen kl 18.00. Det blir en veldig tøff kamp, mot en ungt og ambisiøst lag som aldri gir opp. BSK/NIF har flere profiler i laget. Spesielt skal vi se opp for Johannes Hippe. Johannes er født i 1990, og har spilt sammen med mange av våre på aldersbestemte landslag. Han har et tungt og bra skudd som blir viktig for oss å stoppe. Ved hans side møter vi en annen spiller fra samme årgang, Simen Strømberg.  Han er en god playmaker som også har et godt skudd fra mellomdistanse.

Vi jobber nå de 3 dagene som er igjen før kampen, til forberedelser  mot motstanderen. Først skal vår kamp mot Elverum, og BSK/NIF sine siste kamper analyseres(noe som allerede er gjort).Deretter blir det taktisk trening i forhold til motstanders spill og hvordan vi skal spille mot de. I morgen, fredag, blir det et videomøte med spillerne.

Etter kampen mot BSK/NIF, er det Runar som står for tur. Kampen spilles allerede førstkommende onsdag i Nadderudhallen. Avkast kl  19.00.

Som dere ser går dt slag i slag. Det er derfor viktig å leve i nuet, glede seg over gode prestasjoner og rask se fremover. Vi vil gjerne sitere Kjetil Andrè Aamodt: ”Den neste er den beste”

Hjelp oss fremover mot cupfinalen. Det blir mange opplevelser før den tid. Vi skal engasjere og glede mange i Nadderudhallen.

Vi gleder oss!!!

(Haslum)