Vi forventer krig! – Haslum

Vi forventer krig!

Christian Berge vil heller møte Haslum i Elverumshallen i en semifinale, enn i en finale i Oslo Spektrum 30.desember. Vi gleder oss som barna på julaften, til å vinne i Elverumshallen på onsdag.

Elverum har lenge vært klare for semifinalen i cupen etter at de slo ut Bækkelaget i kvartfinalen. Østerdølene startet ikke så veldig overbevisende de første seriekampene i år, men har kommet sterkt utover i sesongen. En sterk hjemmeseier over Arendal, og en god kamp i går borte mot Follo, gjør at Steffen Stegavik og hans menn er stinne av selvtillit.

Våre egne menn har, foruten et lite tap for Drammen, levert veldig gode prestasjoner i det siste. Etter en veldig god kamp mot Elverum hjemme i Nadderudhallen, og seier over Drammen i semifinalen på lørdag er vi absolutt klare og opptimister.

Nå gjenstår 2 økter med håndball, 1 styrkeøkt og et video/analyse-møte før vi setter kursen mot de dype skoger. Vinner vi der er det bare å gjøre dere klare til romjulsfest i Oslo Spektrum 30 desember.

(Haslum)