Håndballfesten fortsetter – Haslum

Håndballfesten fortsetter

En glimrende Trond Tjemsland

En syk, men god, Erlend Mamelund

En kontringsvillig Martin Gravdal Haldorsen

+ alle de andre gjorde at det ble en fest i Nadderudhallen i dag. Gutta leverte varene og vant 34-31 over gjestene fra Drammen.

Kampen startet med et lite Drammensovertak, men etter 20 min spill var Haslum i ledelsen for første gang. Erlend som har vært magesyk siden landslagsamlingen, startet på benken, men kom inn etter 20 min. og bidro sterkt til at hjemmelaget gikk til pause med ledelse 14-12.

Annen omgangen startet bra for gutta fra Bærum som gikk opp i en 4 målsledelse. Drammen svarte og var en gang oppe i ledelsen i 2. omg.De siste 10 minuttene var Haslum stort sett i en ledelse på 3-5 mål, mye takket være en fabelaktig Trond Tjemsland i målet.

 

Fakta:

Haslum – Drammen (14-12)34-31

Toppscorer Drammen: Espen Lie Hansen (11)

Mål Haslum: Erlend(6), Kent Robin(6), Martin(6), Bård(4), Einar(4), Henrik G N.(3), Marius M(3), Trym(2)