Watercircles – Haslum

WatercirclesWaterCircles forsikring tilbyr skadeforsikringer til privat- og bedriftskunder, og er det eneste forsikringsalternativet i Skandinavia som har spesialisert seg på å tilby konkurransedyktige forsikringer med klar miljøprofil. For deg som forsikringskunde innebærer dette at vi blant annet skal tilby deg miljøsmarte alternativ ved eventuelt skadeoppgjør. Kjøp forsikring i dag, gjør en forskjell – spar penger.

I samarbeidet inngår det at alle supportere og tilhengere av Haslum Håndball vil få gunstige betingelser på sine skadeforsikringer. I en kampanjeperiode vil alle nye kunder spare minimum kr 1.000.- ved å inngå en totalavtale med WaterCircles forsikring.

Les mer på www.watercircles.no. Ring oss på telefon 67 20 60 50 eller sende e-post på post@watercircles.no for et godt tilbud.

WaterCircles er initiativtaker til Return to the Penguin Kingdom ekspedisjonen – Spirit of Amundsen. Vi oppfordrer alle til å synge for pingvinene – les mer på www.watercircles.no.