Håndballgalla – Haslum

Håndballgalla

På lørdag er det håndballgalla i Nadderudhallen. Det starter med Postenligakamp der Stabæk får besøk av Selbu. Så topper det hele seg med kvartinale i NM mellom Haslum og Drammen. Det hele starter klokken 15.10 lørdag 6. november. Stabæk og Haslum venter fult hus.

Stabæk – Selbu blir et møte mellom gullvinnere fra Junior-VM, sølvvinnere fra Ungdoms-VM og tidligere medaljesankere. Det forventes god fart og mye bra stemning på og utenfor parketten.

 

Haslum HK vs Drammen HK. Det er for tiden de to beste lagene i Norge som braker sammen i herrenes kvartfinale i NM. I Postenligakampen i Drammenshallen vant DHK med et mål mot Haslum, etter at vertene hadde hatt full kontroll gjennom hele kampen. En solid vekker for Haslum som er klare for å vise DHK at det er «Haslum’s år» i år.

Nå kommer de blå til Nadderudhallen, og Haslumgutta har lovet at de skal gjøre ALT som står i deres makt for at DHK også får en «blåmandag» allerede på lørdag.

 

Grunnet ulike regler for Postenligakamper og NM-kamper løser man billetter til den enkelte kamp. De som kommer til Stabæk-Selbu vil sikre seg de beste plassene til Haslum – Drammen.

Billetter kjøpes i Nadderudhallen lørdag 6. november fra kl.14.00.

Til Haslum HK – Drammen HK kan det også kjøpes billetter på www.billettservice.no