Ydmyke men stolte – Haslum

Ydmyke men stolte

I går skrev vi om at våre egne hadde scoret så mange mål på de forskjellige landslagene. Det var kanskje litt selvskryt, men det er lov å være stolt men samtidig ydmyk. Kanskje har den gode Haslum-innsatsen inspirert, for i dag var det, om mulig, enda flere avkast etter skudd fra Haslumgutter.

16 år gamle August Pedersen er et relativt nytt bekjentskap i Haslum. Hvem er nå denne gutten som har laget hele 21 mål på 2 kamper for guttelandslaget.

August Pedersen kom inn på NTG-Bærum i våres, og startet skolen i august. Allikevel tok unggutten den lange turen fra Notodden i Telemark til Haslum for å trene med det nye laget sitt allerede i juni. Det sier litt om iveren etter å bli god. Det er en reise på ca 90 min over Meheia, gjennom Kongsberg, via Eikerbygdene, Drammen og helt til Haslumhallen.

I Notodden spilte han bakspiller, men da han ikke rager så veldig høyt over havet, ble han anbefalt å satse som venstre kantspiller. I Haslum har Kim og Torkild jobbet godt med han og de andre gutta, og dette gir nå gode resultater. Vi gleder oss til mange morsomme stunder med telemarkingen i Haslumdrakta fremover.

Ellers må det nevnes at Karl Kibur og Håvard Johannesen også leverte gode prestasjoner i dag med henholdsvis 5 og 3 mål.

(Haslum)