TV – Haslum

TV

Alle som liker håndball kan kommende "languke" se frem til gode kamper både i hall og på TV.

Onsdag 27 oktober skal Norge møte Nederland i første EM kvallikkamp. Et oppgjør mange forventer skal gi to poeng til Norge. Om Erlend Mamelund og Einar Sand Koren skal spille har vi p.t. ingen kjennskap til. Men er du ikke i Hauklandshallen i kveld er det bare å skru på TV2 klokken 19. Til helgen er det ny kvallikkamp. Da borte mot Hellas. Et lag der mange til daglig spiller i Tyskland.

Og stigningen i programmet fortsetter: Kvartfinalen i NM mellom Haslum og Drammen den 6. november blir også TV kamp.

Dagen starter allerede klokken 15.10 i Nadderudhallen med Stabæk- Selbu i Postenligaen*. Også den på TV. La oss vise alle at vi har Norges beste håndballmiljø. Full hall og stormende jubel. Husk at alle som ikke har anledning til å komme benker seg foran TV’en og støtter Stabæk, Haslum og håndballen fra sofakroken.

NB: Minner om at DU kan bidra i Gulljaktene. Les mer her.

Livet er herlig for oss som liker håndball.

* Da det er forskjellig regelverk på Postenligakamper og NM kamper må man løse billett pr kamp. Men skal du få med deg all morroa, og få de beste plassene anbefaler vi også å få med deg Stabæks VM gulljenter