Haslum med solid seier – Haslum

Haslum med solid seier

Den viktigste duellen var seier og to poeng, og denne ble ordnet greit. Haslum slo FyllingenBergen med ni mål (26-35) i kveldens Postenligaoppgjør i Framohallen.

I en spillermessig varierende kamp tok Haslum raskt føringen og var midtveis i første omgang oppe i en seks måls ledelse. Fyllingen kom sterkere tilbake og ved pause var stillingen 15-18. Andre omgang startet jevnt og etter fem minutter var stillingen 18-20. Men derfra og ut gikk Haslum jevnt og trutt ifra og ga seg ikke vør de vant med nevnte ni mål.

Kent Robin Tønnesen fortsetter den positive utvklingen og ble Haslums toppscorer med 8 mål.

Også i «familieduellen» gikk Haslum seirende ut. Sebastian Barthold la ballen i mål 4 ganger, mens Kristian Bjørnsen måtte nøye seg med 3 mål. For å holde en god tone i «familien» foksueres det ikke på at samtlige av Kristians mål kom på syvmeters kast.

Haslums mål: Kent Robin Tønnesen (8), Erlend Mamelund (7), Einar Sand Koren (6), Thomas Kristensen (4), Sebastian Barthold (4), Anders Røe (3), Henrik G. Nielsen (3)