Haslum knuste Elverum – Haslum

Haslum knuste Elverum

Det var nr 2 og 3 på tabellen som braket sammen til toppoppgjør i Nadderudhallen. Lørdagskvelden kunne vel ikke startet bedre for de 850 som hadde fylt Nadderudhallen. Det eneste som manglet i kampen var spenningen. Til det var hjemmelaget alt for suverene. Sluttsifrene ble 37-26

Et fantastisk midtforsvar satte standaren for Haslum. Stjernene til Elverum gjorde hva de kunne for å finne åpninger i forsvarsmuren, men det var sjeldent de lyktes. Dette førte til mange kontringer for hjemmelaget, som raskt gikk opp i en 8-1 ledelse.

Christian Berge, Elverums eminente trener, tok timeout og fikk rettet litt på både angrepspill og forsvarspill. Dette førte til at Haslum «bare» økte forspranget til 8 mål til pause. 21-13. En fantastisk omgang av Bærumsgutta.

Annen omgangen ble også en flott håndballfest. begge lagene var gode, men fortsatt med Haslum som de klart beste. Ledelsen var på det meste oppe i 13 mål.

I dag var det dagen da de mest rutinerte var «store». Einar, Erlend og Henrik Nilsen var kloke, tøffe og geniale i det de foretok seg. Vi applauderer.