Bilruta AS – Haslum

Bilruta AS

Bilruta AS
Engervannsveien 23
1337 Sandvika
Tlf.: 67 54 64 70
Faks: 67 54 92 70
e-mail: roger@bilruta.no
www.bilruta.no

Bilruta har 5 avdelinger! Sandvika, Liertoppen, Rud, Asker og Riis Bilglass på Sandvika storsenter. Dette gir oss mulighet til å betjene kunder i et større område. Gjennom å velge Bilruta A/S er du garantert et høyverdig håndverksmessig utført arbeid på bilen din, enten det er skifting eller reparering av front-, side- eller bakrute.

Bilruta A/S kan reparere/skifte glass på alle bilmerker/modeller som i dag kjører på norske veier.

Vi har gjennom vårt nett av leverandører tilgang på bilruter fra ledende produsenter og grossister i hele Europa. Videre vil din garanti for et førsteklasses arbeid og produkt bestå i den sikkerhet som ligger i verkstedenes solidariske ansvar for arbeidet.

Glassarbeider på alt av person-, vare-, og lastebiler, foruten andre transportmidler og rullende materiell, vil bli fagmessig behandlet ved Bilruta A/S.