Klanen stille – Haslum

Klanen stille

Haslum sikret seg to nye poeng i Postenligaen ved å beseire Vålerenga 26-45 i Oppsal Arena.

Også på tribunen så det ut som om Haslum tilhengerne var i flertall. Nå er det jo normalt at 10 fra klanen lager mer liv på tribunen enn 200 fra Haslum, men også på tribunen var det unormalt stille når Haslumspillerne ga Vålerenga en leksjon i hvordan håndball spilles i 2010/2011.

Haslum var best på alle plasser, alle faser og alle perioder. De gikk raskt opp i 4-5 måls ledelse, og til pause stod det 14-26.

Haslumpublikum fikk mange hyggelige opplevelser. Selv om spenningen om seier ikke var tilstede hadde de anledning til å gjette hvor stor seieren ville bli. Noen tippet 20 mål og noen sa at vi går for 30. Når det var igjen 10 minutter var Haslum oppe i en 21 måls ledelse, men dessverre for 30 målstipperne så kruset de inn til 26-45 seier (den våkne leser vil her oppdage at det ikke stemmer at Haslum var best i alle perioder)

Thomas Kristensen hadde en fin 1. omgang med gode skudd og endte opp med 6 mål. Henrik Westgaard fortsatte der han slapp mot Stord og noterte seg for 6 nye mål. Marius Braskerud viser fantastiske skudd og satte ballen i mål 6 ganger. Kent Robin Tønnesen hadde en dårlig dag på jobben mot Stord, men var tilbake i godt slag idag. Han ble kampens toppscorer med 7 mål.