Breiflabb? – Haslum

Breiflabb?

Lørdag 9 oktober drar Haslum HK til Oppsal Arena for å besøke Vålerenga. Et Vålerenga lag som er et friskt pust i Postenligaen når det gjelder innsats utenfor banen. Til tider er de jo like breiale som en breiflabb i sine uttalelser, men de skal ha for at de gjør det med et godt glimt i øyet.

På banen derimot er de ikke den samme friske pusten. Der er det vel bare den dårlige ånden fra Breiflabben som er kommet med opp fra dypet (Vålerenga har gjort en rask og fantastisk bra tur fra lavere divisjoner og opp til Postenligaen). I Postenligaen har de med uavgjort mot IL Runar i åpningskampen så langt tatt et poeng. De er på desperat jakt på flere poeng, og vi kjenner alle til hva hardtarbeidende desperate menn kan få til………….      Men ikke mot Haslum HK

Mange av Haslum’s spillere møter spillere med mye mer erfaring enn dem selv. Erfaring er viktig, men det er vel en grunn til at spillere som Sverre Sejerstedt og Per Ivar Hansen har overlatt parketten i Postenligaen til yngre krefter?

Sted: Oppsal Arena

Dag: Lørdag 9 oktober

Tid: 17.00

 

Ser frem til å se deg der