«Toppløs» sliteseier i NM – Haslum

«Toppløs» sliteseier i NM

Haslum sikret seg kvartfinaleplass i årets NM for seniorer etter å ha slått Stord med tre mål.

Men å møte Stord på Stord er alltid en tøff oppgave. Allerede i første omgang ønsket Rune Skjærsvold å sikre seg drakta til Erlend Mamelund.

Et hardt arbeidende Stord lag ledet kampen fra 2-2 og frem til det var 3 minutter igjen av første omgang. Da gikk Haslum opp i ledelsen og kunne gå til pause med med to målsledelse (13-15).  Stord hadde en rekke 2 minuttere men klarte allikavel å holde følge i 1. omgang.

Haslum startet andre omgang noe bedre og klarte midtveis å få en fem måls ledelse. Men Stord ga aldri opp og kjempet seg inn i kampen igjen. Når det stod igjen ca seks minutter utlignet Stord til 25-25. Og hjemmepublikum håpet på årets cup skrell.

Men da tok Erlend Mamelund en bestemthet vi ikke hadde sett de første 55 minuttene. Han lagde mål i de tre påfølgende angrepene, og når et godt forsvar og Stord rot i angrep ikke ga mål var Haslum opp i 25-28 ledelse. Etter 25-29 fikk Stord et siste «trøstemål» og kampet ebbet ut …….. 26-29

Nå venter Drammen HK i kvartfinale. Kampen skal spilles i Nadderudhallen, men er p.t. ikke berammet.

Husk Vålerenga-Haslum på lørdag kl. 17.00 i Oppsal Arena.

På onsdag 13. september skal det spilles kvartinale i junior NM i Sandefjord.