«Som å møte pappa» – Haslum

«Som å møte pappa»

I morgen, onsdag, reiser vi til Stord nok en gang. Denne gangen for å spille NM-kamp. Til lørdag igjen er det lokalderby mot Vålerenga i Oppsal arena.

Vi tok en liten prat med Kente før Vålerengakampen.

Hvordan ser du på kampen til lørdag, Kente? Jeg gleder meg som en unge. Det å spille mot Vålerenga blir veldig gøy. Et nyopprykket lag med mye rutine men trolig litt lite fart i gamle kropper.

Er det noe som gjør det spesielt å møte de blå? Jeg er jo vokst opp på Romerike og har Arild Sundgot som mitt store forbilde, så du kan jo tenke deg hva jeg synes om Vålerenga. Det er alltid jevne oppgjør i fotballen mellom Lillestrøm og VIF. Jeg tviler på at det blir like spennende på lørdag.

Haslum har jo et veldig ungt lag, mens VIF har det eldste laget i Postenligaen. Hva sier du til det? I Haslum har vi veldig mange unge, men også en del med rutine. Dette gir god harmoni både på og utenfor banen. Vålerengaspillerne har det sikkert morsomt og hyggelig, men er nok ikke like sultne som oss.

På lørdag vil du trolig stå mann til mann mot Hararld Wigestrand, som har fylt 40 år. Hva synes du om det? 40 år!! Er han så gammel? Det blir jo som å møte pappa. Og for å si det sånn: Jeg har all respekt for pappa, men har ikke fått juling av han siden jeg var 15 år. Jeg gleder meg!!

Hva tror du om resultatet på lørdag da? Pappa pleier å holde følge med meg i 35 min, deretter er det stopp. Så jeg satser på en solid seier.