# 15 – Haslum

# 15

Kent Robin kom til Haslum før fjorårssesongen, etter å ha vært toppscorer i 1.div for Romerike. Allerede første sesongen i Postenligaen viste unggutten at han også vil være en stor bidragsyter på det høyeste nivået. Kente har et voldsomt skudd fra side høyreback-posisjon. Skuddet er både hardt og velplassert, og mange motstandere frykter venstreslegga til Kent Robin. Det siste året har vi jobbet en del med den fysiske treningen til Kente, og vi vil fortsette denne utviklingen. Med en bedre fysikk er vi sikre på at vi om kort tid har en spiller på godt internasjonalt nivå.

Alder: 19

Sivilstatus: Samboer

Bil: Opel ferrari

Favorittmusikk: Westlife

Favorittmat: Grønnsaksuppe

Favoritt reisemål: Åråsen

 

 

Beskriv deg selv på og utenfor banen: 

Utenfor banen er jeg en fyr som er opptatt av rettferdighet og veldedig arbeid. Alle kan gjøre en forskjell.  På banen er jeg er jeg opptatt av det kollektive og at haslum skal vinne hver eneste kamp.

 

Hva er ditt mål for sesongen 2010/11? Vinne alt, ha det gøy

Hvem av gutta ville du tatt med deg til en øde øy? Hvorfor? Petter Andersen.. hvorfor? fordi vi kunne sunget lsk sanger dagen lang:)

Hvem av gutta er mest teknisk? Uten tvil Bård Egil Tobiassen

Hvilken spiller gleder du deg til å møte på banen i år? Emil Sundal

Hva bør gutter og jenter trene på for å bli like god som du har blitt? Det finnes ingen snarveier til å bli god. Derfor er det viktig å trene allsidig og variert. Men det viktigste er å ha det moro.

Hvilken kjendis ville du invitert på en romantisk middag? Arild Sundgot. En større legende skal du lete lenge etter.