Haslum suverene – Haslum

Haslum suverene

Det var bare spennende i 13-14 minutter i Nadderudhallen i dag. Viking ledet kampen 5-4, men derfra var det Haslum det dreide seg om. Bærumslaget vant til slutt 39-32.

Særlig første omgangen var fantastisk fra hjemmelaget. Fra å ha ligget under 4-5, scoret Haslum 17 mål de siste 19 minuttene av omgangen. Til pause stod det 21-11, og de 803 fremmøtte jublet over prestasjonene. Særlig gledelig var det at Henrik Westgaard var tilbake på høyt nivå etter skaden han fikk for temmelig nøyaktig 1 år siden.

Fokuset før kampen lå på å være aggresiv mot Vikings Kjetil Strand. Kjetil sine skudd holder høy internasjonal klasse. Midtforsvaret med Einar Sand Koren og Bård Egil Tobiassen gjorde en fantastisk jobb mot landslagspilleren, Strand. Forsvarsarbeidet skapte i dag mange kontringsmuligheter som gutta tok godt vare på.

I annen omgang svingte prestasjonene noe, men mange utvisninger gjør at det er vanskelig å finne rytmen. Dette var en særdeles viktig seier mot et av lagene som er nevnt som en outsider til medaljene i årets Postenliga. Var du i hallen kan du nok skrive under på at det var en morsom opplevelse, var du det ikke?; møt opp neste gang.