Endelig i gang! – Haslum

Endelig i gang!

Endelig. Etter utallige meter rundt Dæhlivann, etter mange timer i bua.

Endelig  var det duket for seriestart for herrenes Postenliga. Mens Drammen, Fyllingen, Vålerenga og Runar tjuvstartet i går, var det endelig vår tur til å starte sesongen 10/11. Etter en lang tur med både fly, buss og båt var det en heltent gjeng som gikk av bussen på Vikahaugene klare for kamp.

Og hvilken start det ble. Stord gikk opp i 1-0 ledelse, men det var også den eneste gangen vestlendingene ledet kampen. Etter solid forsvars- og målvaktsspill tok Haslum over kampen, og førte resten av 1.omgang.  Godt trykk i kontra- og ankomstfasen gjorde at Haslum ledet 17-8 på det meste.  Med stor entusiasme på banen og benken viste Haslum god lagmoral, og malte på. Stord kom tilbake og Haslum gikk til pause med ledelse på 19-12.

Etter pausen var det Stord spillerne som hadde skrudd på tempoet, og det tok litt tid før Haslumspillerne våknet. Stord scoret tre kjappe før Haslum scoret deres første i andre omgang. Aggressiviteten var ikke slik den var i første omgang, og Stord spillerne kom for lett til og kortet ned på avstanden opp til Haslum.  Det tok cirka 10 minutter før Haslumspillerne våknet, og etter noen justeringer både fremover og bakover kunne Haslum feste grepet om kampen. Stord var på det nærmeste bak med 4 mål, men etter godt forsvarsspill og noen redninger kunne Haslum øke ledelsen og etter 22 minutter i 2.omgang var Haslum i føringen 28-22.
Resten av kampen ble en formalitet hvor Stord knappet innpå i sluttminuttene, men det var aldri noen tvil om seieren, som til slutt ble 31-27 til Haslum.

Seieren kommer først og fremst av en god laginnsats, spesielt i 1.omgang hvor alle følger taktikken til punkt og prikke, med oppofrende forsvarsspill og godt trykk i kontra- og ankomstfasen.

Ekstra klapp på skulderen til de to hjemvendte, Erlend og Einar, som står på og kjemper med hjertet utenpå drakta samtidig som de virkelig viser at de mener alvor denne sesongen.