Stord- Haslum – Haslum

Stord- Haslum

I morgen formiddag møtes spillere og leder på Gardermoen, klare for kamp mot Stord borte. Flyturen går til Bergen, og derfra er det buss til Stord. Kampstar kl 18.00. Vi gleder oss.

Stord har stort sett det samme laget som i fjor. Didrik Launes, som har vært en bauta på linja og i forsvar for Stord gjennom en årrekke, har lagt opp. Den rutinen Didrik bidro med, vil de nok savne i årets Postenliga. I tillegg har de mistet Magnus Kongestøl og Joar Hystad. Begge 2 har gjort nordlendinger av seg. Hystad har gått til Alta og Kongestøl til Bodø.

Inn i stallen har de fått dansken Ole Bitsch, som kom fra Lemvig i dansk eliteserie. Bitsch er midtre bakspiller og vil ganske sikkert bidra positivt med sin erfaring fra den danske serien.

Sentrale spillere på Stord er Rune Skjærvold, Ingemar Olsson og Gaute Epland. De representerer rutine og gode skudd fra distanse.

Haslum reiser til første seriekamp med en skadefri tropp. Det hadde smakt godt med en seier, men vi vet det kommer til å bli tøft. Et godt forsvar og hurtige kontringer kommer helt sikkert til å bli viktige angrepsvåpen for oss. Du kan følge kampenutviklingen direkte på www.handball.no