Nå braker det løs! – Haslum

Nå braker det løs!

Postenligaen i håndball starter. Vi er klare til å skape engasjement, spenning og glede.

237 spillere fra 12 lag skal fighte, krige, sloss og score. I 8 fylker skal det jubles for seiere og deppes over tap. Vi vil se spillere fra 12 nasjoner gjøre hva de kan for at akkurat de skal kunne løfte armene i været og takke publikum. Nye unggutter kommer til å erfare hva det vil si å spille på det høyeste nivå. Like sikkert som det er at de vil bli tatt godt imot av medspillerne sine, vil motstanderne vise at man må ha hår på brystet og tåle en trøkk i Postenligaen. Det kommer til å være artisteri, tempo, dueller og temperament i alle de 132 kampene som skal spilles i årets Postenliga.

Spillere og trenere i Postenligaen kjenner hverandre godt. De snakker sammen og samarbeider for at produktet Topphåndball skal være noe av det mest spennende som finnes. Tro derimot ikke at vennskapet blomstrer under kampens hete. Da er det krig. Som hannløver som sloss om et revir, som gribber rundt et åtsel, som to kamphaner i ringen..

 Vi i Haslum har i dag hatt vår siste håndballøkt før det braker løs. En veldig bra oppkjøring både før og etter sommerferien, gjør at vi er offensive før søndagens kamp mot Stord. Alle gutta er klare for store oppgaver i Nadderudhallen og alle de andre flotte arenaene vi skal besøke. Vi gleder oss til å møte ”klanen”, ”Taigaen” og alle de andre supporterne som vil gjøre livet surt for oss. Vi vil ha temperatur og følelser. Vi vil gi og vi vil ta. Det dreier seg om følelser!

 

Gled deg! Dette blir en enorm fest hele veien!