# 8 – Haslum

# 8

Vi har kommet frem til spiller nr 8 i vår presentasjon av årets Haslum-stall. Hansi bekler drakten, og er ny i årets stall. I fjor spilte han juniorhåndball i Haslum. En fighter som alltid gir 100%.

Alder: 19

Sivilstand: Singel

Spillerplass: Flerposisjonspiller

Trenerens beskrivelse: Hansi har gått sine læreår i Haslum. Han er en «potet» som kan brukes på mange posisjoner på banen. Han er alltid offensiv i forhold til nye oppgaver. Særlig i forsvar har han vist at han har samme gener som storesøster. Han Vinner de aller fleste dueller, selv om han ofte er fysisk mindre enn motstanderen. Hansi hater å tape, og har et temperament som kommer til syne når ting ikke fungerer som det skal 🙂

 

Beskriv deg selv, Hansi: 

På banen er jeg en spiller som kan brukes til det meste. Sett meg i en posisjon så skal jeg gjøre det beste ut av det. Jeg er fighter og liker godt å stå i forsvar, gi litt juling. En dag skal jeg takle like hardt som Bård, det er målet. Utenfor banen er jeg egentlig en rolig person, men finner ofte på sprell med Seb, også liker jeg å snylte av maten og godteriet hans + Hein sin Pepsi MAX. 

Så noen korte spørsmål:

Favorittmat? Tja, vanskelig å si med så mye god mat, men Biff står høyt på lista!

 

Favoritt TV-program? Californication & Big Bang Theory

 

Hvilken spiller på haslum har best humor?? 

…og dårligst?? Trond har den beste, og Tarjei har den dårligste (tørr trenerhumor)

 

Hva gleder du deg mest til denne sesongen? Vinne kamper, og være med både til å støtte laget på og utenfor banen.

 

Hvordan skal gutter og jenter som spiller håndball trene for å bli like god som deg? Trene hardt og bra, mye og varriert trening er viktig for å bli så god som mulig, også må man ha et snev galskap.

 

Strikkhopping fra helikopter. Hvem av Haslumgutta tør ikke hoppe tror du? KENT ROBIN TØNNESEN, større pingle finner man ikke

 

Hvilken idrett ville du drevet med hvis det ikke fantes håndball?? Amerikansk Fotball