# 7 – Haslum

# 7

Marius Braskerud er en ekte Haslum/Helset gutt. Han har vært med i A-lagstallen noen år nå, til tross for sin unge alder på 23.

Trenerens beskrivelse: Marius, en av de mange fra den gylne 87-årgangen, har virkelig tatt store steg det siste året. Etter at han begynte med studiene på Norges idrettshøyskole har han trent svært godt. Særlig har styrketreningen blitt prioritert, og han er blant de sterkeste i beina.

Marius er en «lur» spiller. Han har mange skuddvarianter fra sin kantposisjon, og er flink til å vurdere riktig skudd til riktig tid. Fysikken hans gjør at han er god til å utfordre «sin mann» på kanten med finter. Forsvarsmessig er han trygg og god. Vi jobber fortsatt videre med fysikken og er sikre på at det vil gjøre Marius til en enda bedre håndballspiller.

Beskriv deg selv Marius: «Er ganske rolig både på og utenfor banen og blir sjelden stresset . Liker og være sammen med familie og venner. Vil vel si at jeg har en bra spille forståelse samtidig som jeg har en rå spenst.»

 

Så noen korte spørsmål:

Hvem på Stabæk har du et ekstra «godt øye» til? Skjåk(Erlend Aurmo red.adm) er veldig søt da.

Hvorfor blir du kalt «Toti»? Hoppet  2 10 i høyde.

Hvem av Haslumgutta ville du tatt med deg på jorden rundt reise? Hvorfor? Det måtte blitt Trond Tjemsland. Han er verdensvandt.

Favorittprogram på TV? House

Hvem er mest feminin på Haslum? Det blir noen av unggutta som kniver om den titelen, men det blir nok Kente som vinner.

Hvem på Haslum liker seg best i rampelyset? Det blir Westgaard. Veldig flink til og lage god stemning.

Hva er ditt mål for sesongen? Vinne alt!

Hva er ditt største øyeblikk i Haslumdrakta? 3 junior NM Gull sammen med sluttspillsgullet.