Haslum vant Kempa-cup – Haslum

Haslum vant Kempa-cup

Det har i helgen vært arrangert kempa-cup i Skihallen. Follo håndball hadde invitert 5 av sine Postenligakolleger til en siste forberedelse til seriestart førstkommende helg. Totalt ble det spilt 9 kamper, hvor alle ga verdifull trening for alle lag. Etter at kampen om 5. og 3.plass var avgjort, var det tid for finalen mellom Haslum og BSK/NIF.

Det ble en spennende affære da Haslum HK og BSK/NIF møttes til finale i Kempa-cup søndag ettermiddag. Begge lag hadde spilt 2 kamper tidligere i helgen, og kampen bar nok litt preg av det. Allikevel var det 300 tilskuere som fikk spenning til siste 7-meterkast i Skihallen. Kampen endte 35-33(32-32).

Kampen startet, som de fleste i helgen, jevnt. Begge lag hadde bra forsvar og gode målvakter. Utover i omgangen klarte BSK/NIF å skaffe seg et lite forsprang, anført av 11-målscorer Johannes Hippe. Da Ida Gullaksen og Kjersti Arntsen blåste til pause, lå Haslum under med 16-18.

2.omgang startet bedre for bæringene, og de tok raskt igjen 2-målsledelsen fra «gutta på høgda». Haslum lå 1-2 mål foran store deler av omgangen, men BSK/NIF stod på og klarte uavgjort etter full tid.

Kampen gikk da til 7-meters konkurranse. 3 straffer til hvert lag. Henrik Westgaard, Kent Robin Tønnesen og Sebastian Barthold klarte alle å overliste Emil Jungmann i BSK-buret, mens Henki reddet straffen fra Henrik Eriksen. Dermed vant Haslum kampen 35-33.

Haslum HK – BSK/NIF 35-33(32-32)(16-18)

Haslum HK: Henrik Westgaard(7), Thomas Kristensen(6), Einar Sand Koren(6), Henrik Grøneng Nilsen(4), Kent Robin Tønnesen(4), Sebastian Barthold(2), Martin Gravdal Haldorsen(2), Anders Braskerud(1), Anders Røe(1), Marius Braskerud(1) Trym Günther Merg(1)

BSK/NIF: Johannes Hippe(11), Henrik Eriksen(6), Henrik Rosenkvist(5), Simen Strømberg(3), Fredrik Lundgren(3), Christian O`Sullivan(2), Jakob Heian Ringdal(2), Emil Midtbø Sundal(1)