Sliteseier over Follo – Haslum

Sliteseier over Follo

Nok en seier for Haslums unge gutter.  Follo slått i egen hule.

Follo – Haslum er vel nesten blitt som lokaloppgjør å regne.  I sist sesong vant Follo både hjemme og borte med 1 mål.  Kveldens kamp var andre kamp i Kempa Cu, og regn gruppefinale.  Etter en målorgie av de sjeldne i går, mot Viking skulle dagens kamp bli langt mindre målrik.  6-6 etter snaue 20 sier vel sitt.  To nokså bra forsvar og ikke for mange mål i etablert.  Etter 6-6 var det litt måltørke for Haslumgutta, og Follo fikk enkle kontringer og gikk opp i en 7-12 ledelse.  Mot pausen tok Haslum litt innpå og det stod 13-15 favør Follo.

Haslum liker sjeldent 321, men på tross av noen tekniske feil og enkle ballmiss, så skle det langt bedre i angrep de siste 30, enn de første.  Kampen var også preget av at verken trenere, spillere eller publikum var helt enige med dommerne i ny og ne.  Så det ble i grunn ganske bra temperatur i kampen, på tross av at det var en treningskamp.

Kampen var jevn i 55 minutter, siste 5 minutter klarte Haslum å skaffe seg et lite forsprang på 3 mål.  Tavlen viste til slutt 31-28 i Haslums favør.

«Selv om det er treningskamp, og kampen ikke betyr noe, så er det alltid godt å ha med seg seiere til seriestarten», sier trener Skarpsno.  «Det å slå et lag vi har slitt litt med den seneste sesongen gir innskudd på selvtilitskonton».  «Nå gleder vi oss til BSK, NIF eller Oslo S i morgen».

Vi ønsker Haslum lykke til med finale i Kempa Cup mot BSK.(enda et lokaloppgjør som pleier smelle)
Skihallen kl 1430.

Målscorere: Einar 7, Kent Robin 6, Martin 5, Henrik G N 4, Sebastian 4, Anders R 2, Thomas 2, Marius B 1.