Haslumseier 43-37 – Haslum

Haslumseier 43-37

Et lekent Haslumlag skriver Follo på sine hjemmesider etter dagens kamp. Det ble en kamp med mye mål, da vi møtte en av outsiderene i årets Postenliga. Kampens store spillere ble 14 måls-scorerne Kent Robin Tønnesen og Vikings Kjetil Strand.

Duellen mellom de 2 måljegerne endte uavgjort, men vi må vel allikevel si at Kente sine 14 mål på 16 skudd, hvor 2 mål av fra 7-metern, var sterkere enn Kjetil sine 7 spillemål og 7 straffer.

En slik duell i kampen er selvfølgelig morsomt, men det viktigste var å få måle krefter mot et lag vi ikke har møtt tidligere. Viking vant 1. div i fjor og har forsterket laget med spillere som Kjetil Strand, Joar Gjerde, Geir Harald Sjurseth, Ingvar Arnason og Sturle Erland. Laget er kjent for sine kontringsferdigheter, og et lag som ofte scorer mange mål.

Haslum ledet dagens kamp fra start til mål, og var på det meste oppe i en 9-måls ledelse. Angrepene våre er vi godt fornøyd med, mens vi har mye å jobbe med i forsvar. At vi scorer på 6 av 7 skudd fra kantspillerne er også positivt.

 

I morgen venter Follo i samme turnering. kampen spilles i Skihallen kl 17.30. Møt gjerne opp!

Haslum – Viking: 43-37(24-21)

Kent Robin(14), Henrik W(7), Einar(5), Trym(5), Anders B(3), Thomas, Marius M, Sebastian (alle 2), Anders R, Marius B(1 mål hver)