Nøtterøy – Haslum – Haslum

Nøtterøy – Haslum

Cupen er allerede i gang, og etter å ha vunnet over Njård sist torsdag, er vi i kveld klare for Nøtterøy i cupens 3.runde. Migjen Hakaj, som er på utlån fra Haslum, vil nok forsøke å gjøre det surt for sine gamle lagkamerater. Det blir sikkert en spennende og morsom kamp i Tønsberghallen i kveld kl 18.00.

Nøtterøy, ledet av Geir Erlandsen, har før denne sesongen fått inn flere forsterkninger. Dette kommer nok til å hjelpe de i 1.divisjon. I tillegg til Migjen Hakaj, har de hentet inn 2 svensker som holder høyt nivå, og sist men ikke minst Johnny Jensen som har hele 191 landskamper for Norge.

Legg spesielt merke til høyreback Maximillian Jonson. Han kommer til å være viktig for vestfoldingene i årets sesong.

Vi gleder oss til en flott kamp i Tønsberg.