Haslum lett videre – Haslum

Haslum lett videre

Haslum gjestet Nøtterøy i Tønsberg hallen i kveld i cupens 3.runde. Kampen var spennende en god stund, men Haslum dro fra vertene utover i 2.omgang og vant 35-27.

Kampen startet oppskriftsmessig med et lite Haslumovertak, og ledelse 3-1 etter 4 minutter. Så kom hjemmelaget sterkt tilbake og scoret 4 mål på rad uten at Haslum klarte å lureen god David Svanson i Nøtterøyburet. Lagene fulgte hverandre ganske tett gjennom omgangen, men gjestene dro litt ifra mot slutten av omgangen og ledet 16-13 til pause.

I pausen ble det satt fokus på nøyaktighet og tålmodighet i angrepspillet. I forsvar savnet vi taklinger, og dette skulle rettes på i 2. omgang.

Omgang nr 2 startet litt som den første og Haslum holdt en liten ledelse de første 5 minuttene. Derfra og ut økte ledelsen gradvis. Skuddene satt bedre. Tempoet økte, og fotarbeidet i forsvar forbedret seg kraftig. Da dommerne Lillebuen /Helgerud blåste av kampen, stod det 35-27 til Haslum.

«Kampen ble aldri noen praktkamp av oss, men vi holder trykket godt oppe gjennom kampen og «maler» på» sier Erlend. «Vi kan mye bedre, og allerede til helga får vi vist det.»

Nøtterøy – Haslum HK: 27-35(13-16)

Kent Robin(8), Erlend(6), Einar(6), Thomas(5), Marius B(5), Ander R(3), Martin(1), Henrik G N(1)