Anders viste ingen nåde. – Haslum

Anders viste ingen nåde.

Anders Røe har tråkket sine barne og ungdomsår i Njårdhallen, men viste ingen nåde mot gamle lagkamerater i dagens cup-kamp.

Det var aldri tvil om hvor seieren skulle havne i dagens kamp. 2.divisjonslaget Njård, med mange tidligere Haslumspillere, stanget mot et svært godt Haslumforsvar i 1. omgang. Før pausen hadde de bare klart å overliste «Henki» i Haslummålet 5 ganger. Gjestene hadde derimot notert seg for 19 scoringer. Kampen startet jevnt, og stillingen var 4-6 etter 7 minutter. De neste 18 minuttene klarte ikke hjemmelaget å lage noen mål, mens Haslum scoret 12.

2.omgang staret veldig bra for hjemmelaget. Anført av en god Ken Marius Krabbe, tok hjemmelaget innpå Haslum sin store ledelse. Krabbe som har mange postenligakamper for Haslum, og er trener for juniorlag i Bærumsklubben, traff godt på distanseskuddene. Utover i omgangen viste allikevel postenligalaget at de er en «smule» bedre trent, og seieren ble til slutt på hele 19 mål.

Førstkommende onsdag møtes Nøtterøy og Haslum til 3.rundekamp i NM. Kampen spilles i Tønsberghallen, og det blir morsomt å møte vår utleide Migjen Hakaj, som står i målet til Nøtterøy.