Storseier til Haslum – Haslum

Storseier til Haslum

Et tent og "sultent" Haslumlag vant over de regjerende mestrene fra Island, Haukar i dagens kamp i Kuriren-cup i Eskilstuna. Til slutt stod det 34-26 på måltavlen.

Gutta startet kampen bra og spilte kollektivt klokt fremover. Deretter fikk vi noen kontringer mot oss, grunnet litt dårlig returløp, slik at islendingene ledet 7-3 etter 8 minutter. En timeout fikk gutta til å våkne, og de neste 12 minuttene hadde Haslum snudd kampen og ledet 14-10. Et solid forsvarspill gav kontringsmål regisert av Erlend. Siste 10 minuttene av omgangen var jevne og lagene gikk til pause med 18-14 ledelse til Haslum.

I den andre omgangen økte Haslum ledelsen sakte men sikkert, og var på det meste oppe i en 11-måls ledelse. En god Trond Tjemsland stengte buret, og Anders Braskerud styrte det kollektive angrepspillet med stødig hånd.

Dette var en god kamp, og en fin revansje fra tapet for Lindesberg i går.