Haslum ledet midtveis – Haslum

Haslum ledet midtveis

Den første kampen i Ekuriren-cup i Eskilstuna viste at 5 timer i bil ikke er den perfekte oppladning til kamp. Et noe skadeskutt Haslumlag ledet 14-10 til pause over Lindesberg, men tapte til slutt 29-25.

Det startet veldig bra for kampklare Haslumgutter. Tidlig gikk de opp i en 5 måls ledelse, som de nesten klarte å holde omgangen ut. Gutta fra Bærum spilte et veldig solid forsvarspill, og bakerst stod Trond Tjemsland som en levende vegg. Dette gav oss mange kontringsmål.

Fremover på banen hadde laget god flyt i spillet, og de gangene tålmodigheten var stor, ble Lindesberg mer eller mndre utspilt.

2. omgang startet med 6 skuddbom fra de norske gutta, og Lindesberg tok raskt igjen, og gikk deretter forbi, Haslum. Forsvaret viste sprekker som vi vanligvis ikke ser hos de solide spillerne hos Haslum. Dette gjorde det vanskelig for Henrik Rud Tovås i målet. Siste halvdel av omgangen hadde gutta mange sjanser til å få kontakt, men Lindesberg sin målvakt stod svært godt. Haslum slet med uttellingen både fra distanse og på kantskudd, og dermed ble det til slutt en velfortjent seier til svenskene.

Ellers brukte lagledelsen kampen til å prøve noen nye sammensettinger av spillere både i forsvar og angrep.

I morgen er det ny kamp. Denne går mot Haukar, de regjerende islandske mesterene. Gutta gleder seg, og er klare for revansje.