Seier over Lemvig – Haslum

Seier over Lemvig

I år som i fjor ble det en jevn kamp mellom Haslum og Lemvig under Quality-cup i Malmö.

Kampen startet med et overtak for det danske eliteserielaget, som på det meste ledet 8-5. Utover i 1.omg klarte Haslum-gutta å få litt mer flyt og timing i spillet, og vi gikk til pause på stillingen 16-16.

I garderoben ble vi enige om at fokuset måtte være å stå tettere bakover og ikke slippe så mange skudd fra distanse.

2.omg. startet ganske likt den første, men utover i omgangen fant vi bedre rytme og flyt. Skuddene satt bedre, og forsvarets jobbing gjorde at «Henki» fikk stoppet flere av Lemvigs skudd. Siste kvarteret av kampen klarte vi å «seile» ifra de sortkledde danskene.

Mål for Haslum: Einar(10), Erlend(8), Henrik W.(5), Thomas(4), Kent Robin(4), Henrik G.N.(2), Anders R.(1), Marius B.(1)