Seier mot HK Malmö – Haslum

Seier mot HK Malmö

Den andre kampen i Quality hotell-cup i Malmö, ble spilt mellom hjemmelaget HK Malmö og Haslum HK.

HK Malmö trenes som kjent av en tidligere Haslum-treneren, Jan «Proppen» Karlsson.

Dagens kamp gikk mellom 2 lag som spiller en relativt «lik» håndball. Det er ikke så rart da det var «Proppen» som innførte mye av den håndballen som Haslum i dag spiller.

Haslum tok tidlig ledelsen i kampen, gjennom et godt forsvarspill og en god «Henki» i mål. Dette førte igjen til mange kontringer. Forsvar og kontringer var også fokuspuntene før kampstart. Utover i omgangen fikk Malmö mer tak på kampen gjennom et godt forsvarspill. Til pause stod det 19-15 til Haslum.

2.omgangen ble en jevnspilt affære. Det var mye bra spill fra begge lag, og en hurtig håndball som gledet både publikum og trenerne. Mot slutten av kampen klarte Haslum å komme enda noen mål foran i protokollen, slik at kampen endte 35-26.

Mål Haslum: Einar(10), Erlend(7), Henrik W.(5), Kent Robin(5), Anders R.(3), Marius B.(2), Martin(2), Anders B.(1)