Ny kamp i kveld – Haslum

Ny kamp i kveld

"Proppens" disipler står på den andre banehalvdelen i dagens kamp.

I dag venter kamp mot ”gamletrener” Jan ”Proppen” Karlssons lag Malmo¨.
Malmö rykket opp til svensk eliteserie for to sesonger siden, for så å bli blant de 8 beste og havne i det svenske sluttspillet. De var fjorårets overraskelse i Sverige.

I kjent stil har Proppen påbegynt det langsiktige arbeidet med å få Malmö til toppen av svensk håndball. Langsiktighet og ingen genvägar er resepten for framtiden.
Malmö har akkurat etablert et samarbeid med det danske stjernelaget AG-København, og det tyske storlaget Rhein Nekar Löwen. Bak begge lag står den kjente ”Kasi-Jesper” og passer på finasieringen av klubbene.

Laget har forsterket seg fra i fjor på flere plasser. Spesielt har de fornyet sine kantspillere. Det blir spennende å se om laget kan hevde seg enda litt høyere på tabellen enn forrige år.
Vi forventer en tøff kamp mot et kommende ”Proppenlag”.

I skrivende stund har guttene vært ute og løpt rolig for å få gårdagens kamp ut av kroppen. Alle er innstilt på å få opp enda litt mer intensitet spesielt i forsvarsarbeidet enn i går. En lang bilreise på 5-6 timer, bidrar ikke akkurat til optimale forberedelser. Så i dag må vi ”sneppet” opp.
Småskavanker har vi på Trym, en vond skulder., Bård med skulderskade og Anders B med litt knevondter. Men ikke mer enn at vi er godt rustet til kveldens kamp også.

Les referat i kveld.