Kent Robin Toppscorer – Haslum

Kent Robin Toppscorer

Norge (LM90) der flere av Haslums gutter er med gikk på et femtenmålstap mot Sverige i kveldens kamp. Vi har hentet mer informasjon fra Handball.no.

«Ikke mange smil var å spore etter femtennmålstapet mot våre naboer Sverige lørdag kveld. Selv med det store tapet klarte Haslums Kent Robin Tønnesen (bildet) å prege kampen med sine syv mål.

Det ble en tung kveld for våre kjære juniorgutter (LM90) i Sverige. Med kommando fra start tok svenskene en kjapp 6-1-ledelse takket være en strålende målvakt og effektivt kontringsspill. Norge måtte rett og slett innse at Sverige er flere hakk over nivået til hva som dem selv kan vise til nå.

– Dette er rett og slett for dårlig. Det er greit at Sverige er et bedre lag enn oss, men å tape med femten mål blir for mye uansett. Nå blir det å få humøret opp i gruppen før tyskerene står for tur i morgen, forteller en deprimert Mika Nurmi fra Sverige. 

Kampfakta:

Sverige – Norge 46-31 (22-14)

Målscorere Norge: Tor Christian Sæbø (Stord IL), Gøran Sørheim (Drammen HK) 4, Stian Gabrielsen (HK Herulf), Erik Skifjeld Alm (Oppsal IF) 4, Rein Havang (Sandefjord TIF), Beshard Hakaj (Haslum HK) 5, Simen Westby Johansen (Runar IL), Christian O’Sullivan (Bækkelaget SPKL), Johannsen Hippe (Nordstrand IF) 2, Thomas Kristiensen (Haslum HK), Martin G. Haldorsen (Haugaland HK) 2, Fredrik Utengen (Drammen HK) 2, Simen Aanejsen (Øyestad IF), Kent Robin Tønnesen (Haslum HK) 7, Christian Berge (Runar IL) 3, Mads Mølbach (Fram IF), Aksel Foyn Bruun (Falk SPKL) 2, David Andre Rui (Øyestad IF).

Toppscorer Sverige: Linus Arnesson 9 mål

 

Utvisninger: Norge 5×2 minutter, Sverige 2×2 minutter»

Martin Andresen, handball.no