Utklasset Drammen – Haslum

Utklasset Drammen

Siste fellesøkt før ferien for Haslum HK var treningskamp mot Drammen HK.

Med Erlend Mamelund og Einar Sand Koren tilbake fra utlandet, Henrik Westgaard tilbake etter langt skadeavbrekk, nye Martin Gravdal Haldorsen fra Haugaland og tilnærmet skadefri tropp var det allerede etter ca 10 miniutter klart hvem som ville vinne.

Begge lagene lot mange spillere få prøve seg og Haslum vandt til slutt med åtte mål, 34-26.

Se hva Budstikka skriver her     Se hva DT skriver her

I tilleg til Haslums spill var det hyggelig å se en fullsatt tribune med publikum fra både Haslum, Drammen og håndballskolen.

Målscorere for Haslum: Erlend Mamelund 8, Einar Sand Koren 5, Henrik Westgaard 5, Kent Robin Tønnesen 3, Henrik Grønning Nilsen 3, Hans Kristian Dyhre Breivang 2, Anders Røe 2, Thomas Kristensen 2, Bård Egil Tobiassen 1, Sebastian Barthold 1, Magnus Braskerud 1, Marius Motrøen 1