Gull til Wang – Haslum

Gull til Wang

Vi gratulerer Thomas Aandahl, Henrik Brandt og  trener Tom-Eirik Skarpsno med gull for Wang i NM for Videregående skoler.

11-12 mai ble det arrangert NM for videregående skoler i Drammenshallen. Fylkesmestrene fra hele Norge var samlet i Drammen disse to dagene. Fylkesmester fra Oslo var Wang og fylkesmester fra Akershus var NTG Bærum.

Haslum er godt representert begge steder og det var nettopp disse lagene som møtte hverandre i en av kvartfinalene.

Wang møtte NTG Bærum med bl.a. Migjen Hakaj, Tom-Harald Granshagen, Karl-Henrik Knutsen, Bendik Holstad, Fredrik Kolstad, Gjermund Dale, Remi Tverraaen, Sebastian Barthold, Hans Kristian Dyhre Breivang og Alen Mistric i kvartfinalen. Med både Hansi og Alen på skadebenken sikret Wang seg en relativt enkel seier; 22-19.

Med da er det jo bra at Henrik Brandt og Thomas Aandahl spiller på Wang, og treneren er vår egen Tom-Eirik.

Gull er gull. Vi gratulerer

 

Bilde: Henrik Brandt lager mål ved en tidligere anledning