Einar Sand Koren – Haslum

Einar Sand Koren

Haslum, 28.04.2010:

Enda en internasjonal spiller til Haslum HK.

Einar Sand Koren tilbake i Haslum HK

Einar Sand Koren (25) har signert en toårskontrakt med Haslum HK og slutter seg til laget allerede 1. juli.

Einar Sand Koren (25) har signert en toårskontrakt med Haslum HK og slutter seg til laget allerede 1. juli.

Einar er tidligere Haslum-spiller og kommer tilbake etter 1-års opphold i FCK, Danmark. Einar har spilt på junior og seniorlandslag, er nå etablert i den norske A-landslagstroppen. Einar ble kåret til årets spiller i Postenligaen 2008/2009, før han reiste ut til proff-spill i FCK. Einar startet sin håndballkarriere i Runar og flyttet til Haslum i forbindelse med medisinstudier i Oslo 2006.

– Det er herlig å få Einar tilbake til Haslum. Hans angrepskvaliteter som strekspiller vil være uvurderlige for oss, samtidig vil han sammen med Erlend Mamelund være vårt bindeledd i forsvar og danne et meget godt 3-par i forsvar, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– I tillegg er Einar en 100% spiller, han gir alt på trening til enhver tid og med sin holdning og væremåte vil han være en motivasjonsfaktor i vår treningsgruppe.

Haslum HK har satset på rekruttering og utvikling av talenter fra egne rekker og gjennom Partnerklubber. I dag er gjennomsnittsalderen i laget drøyt 21 år, samtlige spillere har spilt eller spiller på ulike landslag. Laget er godt sammensveiset med kreative og entusiastiske spillere som driver hverandre frem.

Med Erlend Mamelund, Einar Sand Koren og Martin G. Haldorsen på plass er vår spillertropp for neste sesong komplett. Vi har klare ambisjoner om å kjempe om de edleste medaljene i Postenligaen, Sluttspill og NM-cup’n kommende sesong.

– I tillegg til å være en strekspiller av internasjonalt format, har Einar mye erfaring tross sin unge aldre. Det trenger vi for å videreutvikle oss, sier sportslig leder i Haslum, Ove Kristensen.

– Einar vil med sine holdninger og treningsvilje være en rollemodell for våre unge spillere. Hele troppen og støtteapparat gleder seg til å få Einar tilbake på laget, sier Kristensen

 

Vi ønsker Einar velkommen tilbake til Haslum HK – Publikum kan glede seg til sesongstart søndag 12. september 2010 – Heia Haslum HK!

For mer informasjon:

Haslum Håndballklubb

Ove Kristensen                                                              Tom-Eirik Skarpsno

Sportslig leder                                                              Hovedtrener

Mobil: 408 52 040                                                      Mobil: 971 23 212

 

Her ser du hva Budstikka skriver