Sølv i Sparserien – Haslum

Sølv i Sparserien

Før siste runde lå Haslum G18 Elite på delt førsteplass med BSK i Sparserien (landsserien) for G18. På lørdag spilte  Haslum uavgjort mot Fyllingen og de slo Elverum med 7 mål. Søndagens kamp mot BSK ble derfor som planlagt en ren gullkamp.

Selv om lagene fulgte hverandre tett gjennom store deler av første omgang var det BSK som mesteparten av tiden hadde føringen med et til to mål. Haslum hadde et solid forsvar og en god målvakt i Migjen Hakaj. Fremover hadde Alen Mistric og Kent Robin Tønnesen flere fine mål, men Haslum slet lagmessig stort med uttelingen.

Det gode forsvarsspillet ga etter hvert resultater fremover og da det var igjen under fire minutter til pause kom Haslum opp i uavgjort på stillingen 10-10, og til pause hadde Haslum en ledelse på to mål, 12-10.

Et hardarbeidene BSK mannskap sørget for å komme i føringen etter fem minutter i andre omgang. Med høyt tempo og topp innsats økte de til en fem måls ledelse når det var igjen ti minutter. Selv om Gjermund Dale satte inn tre raske til 17-20 kom aldri Haslum nærmere enn disse tre målene.

Sluttresultatet ble 20-23, og BSK kunne denne gangen fortjent ta imot gullmedaljene. I dag var de best og vi gratulerer dem med gullet.

Vi gratulerer også alle Haslumspillerne med en flott sølvmedalje i Sparserien. Her er det mange gode spillere som vi kommer til å se mye til i årene fremover; både i Haslumdrakt og andre klubbdrakter.

Bilde (over):

Bak fra venstre: Hans Kristian Dyhre Breivang, Sebastian Barthold, Gjermund Dale, Kent Robin Tønnesen, Alexander Sundby, Tom Harald Granshagen, Fredrik Kolstad, Henrik Brandt.

Foran fra venstre: Karl Henrik Knutsen, Thomas Aandahl, Simen Joheim, Migjen Hakaj, Bendik Holstad, Alen Mistric, Remi Tverraaen