Erlend Mamelund – Haslum

Erlend Mamelund

Etter dagens landskamp i Drammenshallen mellom Norge og Sverige signerte Erlend Mamelund direkte på TV2 kontrakt med Haslum HK. Styreleder Per-Magnus Braskerud i Haslum HK og trener Tom-Eirik Sparpsno gleder seg over at en av norges beste håndballspillere igjen har Nadderudhallen som hjemmebane.

Her kan du lese pressemeldingen fra Haslum HK:

Pressemelding                                                                        Haslum, 17.04.10

 

Erlend Mamelund tilbake i Haslum HK

 

Erlend Mamelund (25) har signert en toårskontrakt med Haslum HK og slutter seg til klubben allerede 1. juni 2010.

 

Erlend er tidligere Haslum-spiller, kommer nå fra FC København. Har tidligere spilt i SG Flensburg Handewitt og ikke minst flere sesonger i tyske HSG Nordhorn. Der var han blant annet var med å vinne EHF Cup 2007-08. Erlend debuterte på det norske seniorlandslaget i 2005, hvor han til nå har spilt 64 kamper og scoret 203 mål. Erlend startet for øvrig sin håndballkarriere i Helset IFHåndball, noe han deler med flere av sine kommende lagkamerater i Haslum HK.

 

– Det er herlig å få Erlend tilbake til Haslum. Han er en allsidig spiller som i angrep kan spille på alle posisjoner i bakrekka. I forsvar er han suveren, sier Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno.

– I tillegg er Erlend utrolig engasjert og motivert og vil være en inspirasjonsfaktor for resten av laget. Han vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av vårt unge lag.

 

Haslum HK har de siste sesongene satset på egen rekruttering av spillere. I dag er gjennomsnittsalderen i laget drøyt 21 år og klubben har en godt sammensveiset gjeng med kreative og entusiastiske spillere. Laget har dessverre vært rammet av mange skader denne sesongen, mye stang ut og flere knepne 1 måls tap. Med mottoet ”Alt er mulig” skal Haslum reise kjerringa og sette seg nye, friske mål for kommende sesong. Med Erlend på laget har klubben en klar målsetting om medaljer i serie, sluttspill og NM.

 

– I tillegg til å være en spillerkapasitet, representerer Erlend masse erfaring tross sin unge aldre. Det trenger vi for å videreutvikle oss, sier sportslig leder i Haslum, Ove Kristensen.

– Ikke minst vil våre unge spillere dra nytte av dette, men også for våre mer erfarne spillere er det selvfølgelig et pluss å få en person som Erlend på laget. Sammen vil de danne et motiverende støtteapparat for de yngre, sier Kristensen.

– Vi ønsker Erlend Mamelund velkommen hjem og tilbake til Haslum HK!

 

For mer informasjon:

Ove Kristensen                                                                   Tom-Eirik Skarpsno

Sportslig leder                                                                    Hovedtrener

Mobil: 408 52 040                                                              Mobil: 971 23 212

 

Foto: Kirsten Birkeland